/style/images/logo.png
Најава !!! Специјална изложба за расата Ротфајлер

Почитувани посетители ,

Ви  најавуваме Кинолошката манифестација која ќе се оддржи во месец Септември , се работи за специјална изложба на кучиња од расата Ротфајлер при организација на Македонскиот клуб за Ротфајлер и Кинолошкиот Сојуз на Република Македонија.

Од официјалните праставници на овој клуб добивме информација дека навистина ова ќе биде прекрасна организирана изложба - специјалка со ангажман на врвен судија за оваа раса , се најавува името на интернационалниот судија Г-га Татјана Попова.

Изложбата ќе се оддржи на 22 септември во Скопје  но за повеќе детали ќе ве информираме набрзо , веднаш штом ќе се дефинира локација благовремено ќе ве известиме .

Купимиленик.мк како и секогаш ќе биде присутен на ваков тип  на манифестација и преку свои репортажи и прекрасни фотографии ќе ви го долови моментот .

Набрзо со повеќе инфо .....